2.4.07

Edellisen viestin kommenteissa anonyymi pyysi sanallista kuvausta kaikista viesteistä ja paketeista, ja olen koonnut tähän alle listaa näistä. Kyseessä on siis niitä viestejä, joista en ole saanut kuvaa. Pahoittelen edelleen, kun en aiemmin ole hoksannut näitä laittaa. Tarkoituksena ei ole anonyymin mainitsema "salamyhkäisyys", vaan ihan inhimillinen virhe. Jos mieleen tulee palautetta taikka kehittämisvinkkejä, niin laittakaa kommenttia taikka sähköpostia.

Aloitetaan parilla blogipostauksella. Tiitu on saanut kivan paketin aivan maaliskuun lopussa. Myös Johanna laittoi viestiä, ja kertoi saaneensa paketin - kuva Johannan galleriassa. Myös Paula oli saanut paketin.
Katrikin oli saanut mieluista postia:
katrin paketti

Jaana pyysi kertomaan, että hän oli saanut ihania helmiä ystävältään. Jaana kirjoittaa: "Aivan ihania MillHill helmiä 5 rasiaa, suloinen kortti ja vielä Geisha-patukka. Illalla sohvalla istuessani vähän väliä katse hakeutui helmiin. Niin kauniita! Tuhannet kiitokset ystävälle." Tiina on saanut kirjeen, myös Marja kertoo saaneensa paketin, ja moneen blogiin on jätetty kommentteja. Myös sähköisiä postikortteja on lähetelty. Toivottavasti tässä oli nyt kaikki. Positiivista on se, että kaikki ovat saaneet jotakin yhteydenottoa pariltaan!

Lopuksi linkkivinkkinä Leenan uusi blogi! Tervetuloa bloggaamaan, Leena!

Ei kommentteja: