29.4.07

Vapun alla

Hei vaan kaikille! Postipoika on ollut ahkerana ja kuljettanut paketteja taas runsaasti.

Emma on saanut syntymäpäivälahjan ystävältään.

Ullakin kertoo saaneensa postia, mutta vielä ei ole kuvia blogissa. Odotamme jännityksellä! :)

Tuula on saanut ystävältään mieluisen paketin.

Illinkillin ihmettelyihin on saapunut kauniin kortin kera kaikenlaista ihanaa.

Mari sai ystävältään kivan vuodenaikamallin - ja ehti jo pistelläkin sen!

Mirrikin on saanut mieluista postia.

Virpin postilaatikosta on löytynyt ainakin kiva kitti.

Mari on saanut päiväänsä piristystä.

Rebecka kertoo: "Näin huhtikuun loppupuolellatuli salaiselta ystävältäni aivan mielettömän upea lahja; Dimensionin Orchidea pakkaus sekä lemppari salmiakkeja sekä Fazerin minttusuklaapatukan (sen suklaan kyllä jo söin eilen, joten se ei enää kuvaan päässyt.) Jos en olisi ollut autossa niin olisin varmasti hypännyt pari metriä ilmaan. Niin ja kortti tuli kyllä jo pääsiäisenä. Unohdin vain ilmoittaa ja kiittäää siitä. Suuren suuret kiitokset salaiselle ystävälleni ihanasta lahjasta."
rebecka

Sari on saanut tällaisen paketin ystävältään:
sari

Katri laittoi kivan kuvan ja terveisiä: "Heippa!
Sain tänään kortin SRPY:ni. Kortin sain myös maaliskuulla. Kiitos kummastakin! Olen yrittänyt selvittää kuka on SRPY:n, mutta vielä on arvoitus. Ja enkä enää
taida selvitelläkkään, kivempi kun jännitys säilyy loppuun asti!

Pääsiäisen jälkeen sain SRPY:n paketin Leenan välityksellä. Nyt olen tehnyt
niistä neulatyynyn. Kiitos , vielä on saan toisen neulatyynyn tehtyä!"

Kevätterveisiä kaikille!
katri

Viimeinen vaihtokuukausi käynnistyy aivan pian! Muistutan vielä, että laittaisitte jotakin elonmerkkiä parillenne myös huhtikuulla, sillä vaihdon ideanahan on jatkuvuus ja parin muistaminen säännöllisesti. Informointi tänne emon suuntaan on tärkeätä, jotta pysytään kärryillä. Koitan kovasti pysyä perässä vaihdon tilanteesta, mutta aina voi jotakin jäädä huomioimatta, joten laittakaa viestiä jos parinne ei ole ilmoittanut itsestään taikka olen epähuomiossa unohtanut laittaa merkinnän saadusta paketista taikka viestistä blogiin.

Toukokuussa on tärkeätä muistaa kertoa parille, kuka paketteja on laitellut! Eli siihen viimeiseen pakettiin kannattaa laittaa vaikka pieni kortti ja kertoa, kuka on saajaa muistanut :) Itsensä voi paljastaa parille toki jo aikaisemmin, pakko ei siis ole odottaa kuun loppuun. :) Vaihto päättyy toukokuun viimeinen päivä, ja toivoisin kovasti, että laitatte viimeiset viestinne viimeistään silloin viimeisenä päivänä. Silloin vaihto saataisiin kunnialla loppuun kesäkuun alkupäivinä.

Näiden terveisten myötä hauskaa vappua kaikille!

Ei kommentteja: