10.5.07

Ihan alkuun muistutus: Varsinkin nyt kun vaihto on edennyt viimeistä kuukauttaan näin pitkälle, toivoisin kovasti, että kaikki pitäisivät huolen informoinnista tänne emännän suuntaan. Tosi moni salainen ystävä on ollut huolissaan, onko pari saanut viestit, kun omissa blogeissa ei ole ollut tietoa, ja toisaalta emäntänä laitan tänne vaihtoblogiin ne paketit joista olen saanut tiedon (ja jos en saa viestiä saaduista paketeista, en toki voi niitä tännekään kirjata).

Vaihto sujuu mukavasti, kun muistatte laittaa emännälle spostia, kun olette saaneet paketin. En ehdi välttämättä vastaamaan viesteihinne, mutta jokainen viesti on arvokas - tiedän, että vaihto etenee mutkattomasti. Käyn tässä kuun puolivälissä läpi arkistot kaikkien kohdalta, ja laittelen viestejä niille, joilta en ole saanut viestiä vaihdon etenemisestä. Toivoisin kaikilta kuitenkin oma-aloitteisuutta asiassa. Erityisen tärkeää on älähtää tänne emon suuntaan, jos pariltasi ei ole tullut viestiä taikka merkintää blogiin saaduista paketeista, tai jos omasta parista ei ole kuulunut mitään.

Totean kuitenkin, että mukavasti olen saanutkin viestejä kulkeneista paketeista, kuten alla olevasta listasta voi havaita :)

Pirre on saanut paketin, joka on liikuttanut häntä oikein erityisesti.

Hansu on saanut kivan paketin.

Leenalle oli tullut paketti ja erityisen pirteä kortti!

Marin ystävällä lienee telepaattisia kykyjä?

Toiselle Marille ystävä oli laittanut musiikkiaiheisen paketin.

Myös Tiitu oli saanut ihanan paketin!

Kirsi lähettää ystävälleen terveisiä: "Sain SRPY:ltä ihanan paketin. Ihaa pakkaus on jo tehty valmiiksi ja enkelikin on jo tekeillä. Muut käsityöt jäi heti toiseksi. Kortti oli ihana. Olen vannoutunut Nalle Puh fani.
Ystävälleni tiedoksi: en saanut oireita. Viestisi luettua "pesin" kissanpölyt pois."
kirsip
(Kirsi: muokkasin kuvaasi vähän kirkkaammaksi.)

Jaana kertoi saaneensa ihania helmiä ystävältään, ja niitähän ei toki voi olla liikaa :) Mari S. puolestaan kertoi saaneensa "ennen pääsiäistä kortin, jonka mukana oli kaksi pussia kukkien siemeniä ja kuun lopussa paketin jossa oli pala aidaa, kolme tokkaa sinisiä lankoja ja suklaata."

Katrille postipoika toi seuraavanlaisen kissa-aiheisen paketin:
katri

1 kommentti:

Maajo kirjoitti...

Heippa! Mä olen tainnut unohtaa kirjoittaa viimeisimmästä saamisestani, mutta tässäpä nyt linkki (en jaksa enää kirjautua s-postiini, joten tällä kertaa vain tämä blogikommentti): http://maajo.vuodatus.net/blog/563756